Patru motive pentru a prelua controlul asupra destinului tău

rohn_destiny

Unul dintre primele lucruri pe care oamenii de succes le realizeaza este vechea zicala, “Dacă este să fie, va veni la mine.” Pentru tine, asta înseamnă că succesul, va veni in cele din urna la tine. Acest lucru nu înseamnă că totul se face singur. Aceasta înseamnă pur și simplu căiti asumi responsabilitatea pentru viața si cariera ta.

Prea mulți oameni din ziua de azi vad aceasta oportunitate, dar isi dau seama cand altcineva deja o înțeleg. Ei așteaptă și asteapta, pana devine prea târziu pentru a face ceva. Viața lor este terminata si sunt plini de regrete.

Dar acest lucru nu se aplica in cazul tau. Tu stii că trebuie să-ţi asumi responsabilitatea pentru viata ta. Depinde de tine. Adevărul este că, nimeni altcineva nu va face acest lucru pentru tine. Trebuie sa-l faci singur. Sute de milioane de oameni din întreaga lume ar da orice să trăiască în situația de a avea posibilitatea de a prelua controlul asupra propriului destin. “Depinde de tine” este o mare binecuvântare!

Iata de ce:

  1. Vei putea proiecta propriul destin.

Poate vrei să începi o mică afacere și să rămâi acolo. Asta e grozav pentru ca ai posibilitatea de a alege. Poate că doresti sa creezi un mic lant de magazine. Poate ca vrei să ajungi la o valoare netă de 100 de milioane de $. Acest lucru este în regulă, de asemenea. Ideea este că tu poti alege. Poți să faci ce îți place. Persoane diferite au vise diferite, iar ei ar trebui să le trăiască în consecință.

  1. Culegi ceea ce semeni.

Dormi mai mult și intarzie la locul de muncă si vei vedea ce culegi. Sau te trezești devreme și vei castiga un profit mai mare. Pune capitalul la risc și câștiga un premiu. Sau supune capitalul unui risc mai mare și, probabil, vei culege un profit mai mare. Tu decizi ce vei semăna și, astfel, ceea ce vei culege.

  1. Nimeni altcineva nu te poate opri de la realizarea visului tău.

Da, vor exista întotdeauna obstacole care apar și oameni carora nu le place ceea ce faci, dar tu poti sa mergi ma departe pe cont propriu. Există o mare libertate în asta.

  1. Vei simti bucuria de auto-determinare.

Nu există nici o mândrie mai mare decât sa iti propui ceva si apoi sa il realizezi. Cei care trăiesc cu o mentalitate de victimă nu ajung sa experimenteze bucuria de realizare, deoarece acestea asteapta întotdeauna ca altcineva sa vina sa ii salveze. Aceia care își asumă responsabilitatea ajung să trăiască bucuria de a vedea o treabă bine făcută.

http://www.success.com/article/rohn-4-reasons-to-take-control-of-your-destiny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 21