Patru pași in a atinge in mod realist obiectivele, trebuie să fii cel mai mare fan al tău

realisticallyattackagoal

Aici sunt cele patru etape, recomandate pentru oricine vrea să înceapă să analizeze si sa îşi atingă în mod realist scopurile, care vă va permite să va concentretati timp si energie in cele mai bune etape pe care le parcurgeti pana ajungeti la ceea ce va doriti in viata:

1.Cunoaşte-te.

Dacă nu ai conștiință de sine, unul dintre modurile în care o poţi câștiga este cu ajutorul altor persoane. Oamenii care te cunosc cel mai bine văd de multe ori lucrurile pe care nu le poti vedea tu insuti. Insă, trebuie să retii că va trebui să fii pregătit mental să auzi atât lucrurile bune cât și cele rele. Oricum ar fi, vei afla mai multe despre tine decât ai putea pe cont propriu.

  1. Mizează pe punctele tale forte.

Odată ce ai aflat care iti sunt punctele forte, listeaza-le și apoi incearca sa iti dai seama cum le poti potrivi la obiectivele tale. S-ar putea să știi că ești un student mare, și chiar dacă s-ar putea să nu fi interesat de ceva legat în mod direct, cum ar fi mediul academic, trebuie să te întrebi in ce mod aceste abilități pot fi utile în altă parte. De exemplu, curiozitatea și atenția la detalii sunt trăsături care flosesc la multe alte industrii. Punctele tale forte și talentele naturale iti vor spune ce rute să urmezi, în timp ce slăbiciunea ta te va ajuta şi iti va dicata ce sa eviţi.

  1. Respecta-ţi punctele slabe.

Una dintre cele mai mari greseli pe care oamenii o fac este in a depune un efort sa ascunda defectele lor. Pentru a câștiga, trebuie să fii cel mai mare fan al tău. Toată lumea are slăbiciuni, dar oamenii care câștiga respectă punctele lor forte mai mult.

4.Ramai pe drumul tău.

În cazul în care iti cunosti punctele tale forte și iti respecti punctele slabe, vei avea mai multa incredere si vei deveni invingator in anumite situații.

Chiar și cu acești pași, nu există nici o formulă secretă și nu există scurtături. Trebuie să munceşti , dacă doresti sa atingi succesul.

http://www.success.com/blog/4-steps-to-realistically-attack-your-goals

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 + = 29