Pe cand un hotel bihorean in topul celor mai bune?

Despre noi

Pana cand un hotel bihorean va fi intr-un top independent intre cele mai bune, iata ca totusi din Romania, Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux national, intr-un top TripAdvisor. Dar sa vedem de ce, si poate asa sa preluam o serie de expierente pozitive pentru afacerea noastra turistica.

Hotelul Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor, cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Capitala. TripAdvisor a ales hotelurile castigatoare in functie de recenziile si opiniile calatorilor inregistrate in 2014. Cea de a 13-a editie prezinta 8.151 proprietati castigatoare din 8 regiuni de pe glob.

Hotel Epoque a fost clasat de TripAdvisor pe locul intai si in categoria Top Hotels si pe locul doi in categoria Service. Hotel Epoque se adreseaza turistilor FIT (free independent travelers) de business si de leisure. Pentru 2014, proprietarii estimeaza o cifra de afaceri de 2 milioane de euro, in crestere cu 18% fata de 2013. Rezultatele financiare sunt bazate pe cresterea veniturilor din cazare cu 13% si a veniturilor din segmentul MICE cu peste 275%. Astfel, veniturile hotelului provin in proportie de 70% din segmentul business si 30% din leisure.

Peste 75% din oaspetii Epoque sunt turisti straini, care vin in principal din tarile UE, Israel si SUA. Business boutique-ul a inregistrat un grad mediu de ocupare de 71% in primele noua luni ale anului 2014, cu 9% peste media pietei din Bucuresti, estimata la 62%. In perioada ianuarie-septembrie 2014, Hotel Epoque a operat cu o ocupare 75,2% in zilele saptamanii, ceea ce reprezinta o crestere de 9% fata de perioada similara a anului trecut, si cu o ocupare de 65,4% in zilele de weekend, in crestere cu 20%.

Hotel Epoque a fost dechis in 2010, in apropiere de Parcul Cismigiu, cu o investitie de 8 milioane de euro. Unitatea de cazare are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarten si spa, un centru de conferinte si un club pentru petreceri private.

——————————————————————————————————————–regular_smile….in  hotel e bine sa fie o biblie in fiecare camera….

Care sunt cele doua carti esentiale pentru existenta omenirii? 

Raspuns:

1. Biblia – care ne invata sa ne iubim aproapele.

2. Kama Sutra – care ne explica exact cum anume !

——————————————————————————————————————-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3