Pe o pancarta cu pampersi: “Dragnea, pielea mea e mai curata ca mustata ta”

IMG_1158

Bucureștenii se strâng din nou în Piața Victoriei, pentru a protesta faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă prin care sunt modificate codurile penale. Va fi însă un protest la care participă în special copii. La ora 11 deja veniseră 70 de părinți cu vreo 100 de copii.

În Capitală, un „marş al copiilor” este anunţat în această dimineaţă, când părinţi cu copii sunt aşteptaţi în faţa Guvernului, cu pancarte şi baloane. Din Piaţa Victoriei, unde pe parcursul zilei sunt aşteptate mii de persoane, se va pleca în marş până în Piaţa Constituţiei, unde manifestanţii vor să formeze un lanţ uman în jurul Parlamentului.

Atât sâmbătă, cât şi duminică, în Capitală sunt aşteptaţi oameni din toată ţara – „toate drumurile duc la Bucureşti”.

Sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 11.00, părinţii sunt aşteptaţi cu copiii în Piaţa Victoriei, pentru un „marş al copiilor”, cu pancarte, ( pe o pancarta cu pampersi scria: “Dragnea, pielea mea e mai curata ca mustata ta”) baloane, steaguri şi bomboane. „Sâmbătă dimineaţă ne trezim cu cei mici şi facem educaţie pentru democraţie”, este apelul la manifestaţie.

„Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii. Sâmbătă, aşa cum ne-aţi propus, hai să luăm copiii de mână, în braţe, în cărucioare, pe umeri şi să facem cel mai paşnic şi colorat protest!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

De la ora 13.00, oamenii sunt chemaţi la protest în Piaţa Victoriei, de unde la ora 16.00 ar urma să pornească în marş spre Parlament, pentru a face un lanţ uman în jurul clădirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 32