PE PIATA A APARUT TELEFONUL AMAZON

Amazon Unveils Its First Smartphone

Amazon a lansat primul telefon Fire Phone
Amazon şi-a lansat primul smartphone, cu specificatii high-end și tarifare. Dar, probabil, nici una dintre caracteristicile sale nu este suficient pentru a ispiti cumpărătorii să abandoneze dispozitivele lor curente. Fire Phone, deja numit “încă un alt dreptunghi negru lucios,” nu va însemna moartea iPhone-ului Aple sau Samsung Galaxy, prea curând.

Jeff Bezos, CEO-ul de e-commerce a anunţat, miercuri, lansarea primului smartphone Amazon, care afiseaza imagini 3D și hărți, și dispune de un mod de a parcurge pagini web și cărți pur și simplu prin înclinarea telefonului. Fire Phone, care ruleaza o versiune modificată a sistemului de operare mobil Google Android, include, de asemenea facilitatea de servicii, MayDay pentru clienții Amazon. Cel mai important, ea promoveaza o noua aplicatie numita Firefly care identifică în mod automat milioane de diferite obiecte, de la cărți de coduri de bare, și oferă utilizatorilor o modalitate rapidă și ușoară de a cumpăra produse din gama Amazon.

Telefonul, disponibil începând cu 25 iulie, va rula exclusiv pe rețeaua fără fir AT & T (cel puțin pentru moment), și se va vinde pentru 199 dolari cu o versiune pe 32-gigabyte, cu un display de 4.7 inch IPS, un chipset Qualcomm Snapdragon 800 cu un procesor quad-core la 2.2GHz, 2GB RAM, suport 4G LTE si dispune de un GPU Adreno 330.

http://www.cnet.com/news/amazons-fire-phone-not-quite-an-iphone-or-galaxy-s5-killer/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 16