PE SCURT DE IERI

Cows_on_a_grass_field_below_the_High_Tatras_mountain__SlovakiaPE SCURT DE IERI

Politia, in contextul temei de verificare, TVA PAINE, a mers pe lantul de fabricare al acesteia si ce a gasit nu a fost chiar bine. S-au verificat 93 de autovehicule, din care, 10 specifice transportului de produse de panificaţie, plus legitimarea a  117 personae. Surpriza zilei a fost oferita de un tanar sofer cu 7,5 tone de cereale (grâu, orz, ovăz, porumb, tărâţe şi făină) fara documente legale de provenienţă şi transport. Amenzile date cu aceasta ocazie s-au apropiat de 3000 de lei.

PREFECTURA

“În data de 20.09.2013 orele 8,30 de la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Crişana” al judeţului Bihor, str. Avram Iancu, nr.9 va porni tirul cu produse pentru locuitorii judeţelor afectate de inundaţiile din ultima perioadă din S-E ţării, respectiv judeţul Galaţi.Pe această cale, domnul Claudiu Adrian Pop, prefectul judeţului Bihor adresează recunoştiinţa şi mulţumirile sale tuturor persoanelor fizice şi juridice care au răspuns în mod afirmativ la derularea acestei campanii ce s-a desfăşurat pe o perioadă de 5 zile” se spune in comunicatul prefecturii bihorene.

APIA

Bihorenii fermieri pot intr-o o lună sa-şi înscrie vitele în vederea obţinerii subvenţiei. Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Bihor a comunicat ieri ca “Este vorba de înscrierea care se face o singură dată pe an şi care vizează fermierii care au minim trei vite, pe schema decuplată de producţia de carne, sau au vândut minim trei tone de lapte, pe schema decuplată de producţia de lapte”, a afirmat directorul APIA Bihor, Florian Pavel.

———————————————-

SA ZAMBIM DE WEEKEND CU TEMA FERMIERI…

Un politist opreste un fermier
– Dle stii cu ce viteza mergeai? Voi, fermierii astia nu aveti pic de respect pentru lege, credeti ca totul va apartine.
In timp ce scria amenda, niste muste il bazaie pe politist
– Se pare ca aveti ceva probleme cu mustele rotitoare, ha?
– Da…daca asa se numesc, nu am mai auzit de muste rotitoare pana acum
– A, cum sa nu, sunt foarte obisnuite in zona aici…li se spune asa pentru ca roiesc pe la fundul cailor
– Vrei sa spui ca am fata de fund de cal?
– Aa, nu..nu. Am prea multa consideratie pentru oamenii legii
Politistul continua sa scrie la amenda, in timp ce fermierul revine:
– E greu totusi sa le pacalesti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5