PE SCURT DIN WEEK

Panorama-OradeaPE SCURT DIN WEEKEND

Amuzanta este o anumita parte a presei bihorene care afirma ca expozitia canina de sambata din Parcul Balcescu s-a bucurat de prezenta a catorva sute de spectatori….simpatici jurnalistii.Daca scoatem stapinii cainilor din cei  circa 260 prezentati in competitie, nici nu stiu daca ramin cateva zeci de spectatori.In sfarsit actiunea pentru caini a fost o reusita-o asteptam si la anu’.

Camera Agricola Bihor cu al sau sef in frunte, care s-a privatizat pe evenimentul camerei, a intrat in conflict de interese deja. Cu propria-i firma, dl director, organizeaza in 6-8 sept Targul AGRO BIHOR. Probabil ca statul roman nu stie sa isi protejeze propriile branduri si prin nebugetarea evenimentului mai creeaza si idei penale.

Ungurii ne iau alti bani ca sa le traversam tara.E vorba de o taxa de drum pentru masinile care trec de 3,5 tone.Marea afacere, daca putem spune asa, pentru noul bir unguresc, este ca banii ii putem da si la benzinariile (ghiciti care-MOL evident) ca sa intram in posesia probei de plata a acesteia.

Regulamentul parcarilor se schimba.Treaba e simpla, ca in cantecul cu aceeasi Marie cu alta palarie, concret,  nu o sa mai amendeze poltistii de la rutiera ci cei locali pe soferii care parcheaza neregulamentar.Alte detalii puteti afla aici.

Vineri 50 de suflete, au iesit intr-un protest aprobat sa-si exprime nemultumirea pentru traficul greu din Episcopia.Solicitarea de a se face o centura care sa ii ocoleasca mi se pare mai realista si mai oportuna decat mult alte amenajari ce se afla in proiectele edililor locali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 45