PENTRU CSM ORADEA, DA, PENTRU FC BIHOR NU,

Snapshot 2014-06-14 10-01-20

Primaria Oradea e pe fagasul capitalist autentic, FC BIHOR nu a produs performanta ca poloul sau baschetul local si in consecinta va notifica Consiliul Județean Bihor, co-finanțator al FC Bihor, despre faptul că „intenţionează să nu mai finanţeze activitatea” spune aceasta intr-un comunicat oficial.

“Banii destinaţi sportului ar urma să fie direcţionaţi spre sporturile unde Oradea a obţinut rezultate bune, respectiv baschet şi polo,FC BIHOR va dispune de sediusistadion in continuare fara sa plateasca ceva”, se precizeaza in mesajul primariei.

La polul opus, poziția de vicecampioană națională la baschet masculin  a CSM ORADEA se premiaza cu 40.000 euro, tocmaipentru a sublinia compensarea performantei.

Chiar daca CSM Oradea a pierdut cu scorul general de 3 – 2 cu CSU Asesoft Ploiești a devenit vicecampioana Romanieii la acest sport din ce in ce mai indragit si pe meleagurile bihorene.

——————————————————————————————————————————————

regular_smile….veniturile din amenzi nu se vor mai duce la FC Bihor……….

Mergeam cu masina si am observat flash-ul camerei de filmat. Am inteles ca am fost inregistrat pentru depasirea vitezei, desi stiam ca nu am depasit-o.

Pentru a ma convinge de asta am inconjurat un cartier si iarasi am trecut pe acolo, cu 20 de km mai incet decat limita prevazuta, dar camera iarasi m-a inregistrat.

Parandu-mi-se amuzant am mai trecut asa de inca trei ori pe acolo, de fiecare data filmand cu mobilul bordul masinii pentru a avea proba indubitabila a faptului ca este defecta camera rutiera de inregistrare si deja ma gandeam ca imediat ce imi vine amenda, ii dau in judecata.

Dupa doua saptamani, prin posta primesc cinci chitante de amenda pentru ca am mers fara sa am centura de siguranta pusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 86 =