Perspectiva Micron dezamăgește

2-format3

Perspectiva Micron dezamăgește

Producătorul de chip-uri Micron nu poate mulțumi investitorii. Deși compania a avut un câștig îngrijit în primul trimestru. Dar altfel experții au îndrăznit să se aștepte la prea multe de la grup.

Producătorul american de chip-uri Micron Technology a câștigat semnificat mai mult în primul trimestru comercial. Vânzările însă au dezamăgit investitorii, precum a făcut-o și perspectiva pe trimestrul curent. Acțiunile Micron au pierdut în tranzacțiile post-bursiere de pe piața americană 4,6%. În ultimele 12 luni hârtiile de valoare au pierdut 59%.

Pentru trimestrul curent Micron se aștepată la vânzări între 4,1 miliarde și 4,3 miliarde de dolari americani. Analiștii se așteptau unanim la 4,53 miliarde. În primul trimestru comercial 2014/2015 care s-a încheiat pe 4 decembrie, Micron a câștigat conform datelor fix un miliard de dolari, un plus puternic în câștig de la 358 milioane de dolari în anul precedent.

Rezultatul anului precedent mai conține de asemenea cheltuieli de judecată în valoare de 233 de milioane de dolari. Producătorul de chipuri de memorie a beneficiat de asemenea de vânzări puternice, de marje mai bune și de costuri mai reduse. Marja brută a crescut la 35,8% de la 31,7%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Micron-Ausblick-enttaeuscht-article14268351.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2