Peste 200 de candidati la Targul de Cariere

targ-joburi-oradea

Targul de Cariere organizat sambata 12 noiembrie la Lotus Center, a atras peste 200 de candidati interesati de oportunitatile de munca oferite de cele 30 de companii si organizatii din diverse domenii de activitate care au avut disponibile peste o mie de joburi, la care s-au adăugat internshipuri și stagii.

„Am întâlnit mulți candidați dornici să-și schimbe jobul actual și să facă următorul pas în carieră și ne bucurăm că oportunitățile au fost diverse în cadrul celor 30 de companii participante. De asemenea, au participat și tineri interesați de primul lor job sau de un internship. Ne revedem cu o nouă ediție TdC în primăvară”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

La Târgul de Cariere au participat companii și organizații precum Corporative Consulting Emerson, Faist Mekatronic, Lidl, Celestica, Cerved Credit Collection Spa, Continental, Eberspächer Exhaust Technology Romania, Inteva Products, Plexus, Sykes, Adecco, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, AIESEC, Connect Group, DoubleTree by Hilton Oradea, H.Essers, Integra Document Management, JYSK, KFC, KUKA Systems, LEROY MERLIN, Penny Market, RCS & RDS, Star Transmission & Star Assembly, T-Systems, Universitatea din Oradea, Valiant TMS, Vernicolor, Xerox.

Pentru cei care nu au reusit sa ajunga la Targul de Cariere, pot verifica si aplica online la locurile ramase disponibile pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =