Peste 400 de sanctiuni au acordat politistii bihoreni in acest sfarsit de saptamana

In urma actiunilor intreprinse de politistii rutieri si de ordine publica din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor in perioada 5-7 mai 2017, au fost aplicate 502 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 191.157 lei.

Astfel, 410 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 37 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 17 pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule cu defecţiuni tehnice, au fost sancţionate nouă depăşiri neregulamentare, iar 29 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, poliţiştii au reţinut 24 de permise de conducere si 11 certificate de înmatriculare si au constatat nouă infracţiuni şi nouă tamponări.

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto ca, în condiţiile unui carosabil umed, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să fie mai atenţi şi calmi la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru siguranța lor și a celor din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 8