Peste 60% dintre angajaţii din Romania se declara fericiti la locul de muncă

  1. happy-cover-800 

Un sondaj efectuat de catre un site de recrutare online, prin chestionarul #HappyLaJob, a constatat ca peste 61% dintre angajatii respondenti s-au declarat fericiţi la actualul loc de munca.

Chestionarul #HappyLaJob a pornit cu întrebarea „Ești Happy?”, la care 65% dintre participanți au răspuns pozitiv.

Mulțumirea la locul de muncă a fost însă evaluată prin intermediul a cinci piloni principali ai fericirii în viața profesională: pasiunea, onestitatea, echilibrul dintre viața personală și cea profesională, impactul activității în cadrul companiei și evoluția în carieră.

Statistic, 68% dintre respondenți s-au declarat pasionați de jobul lor și au confirmat că pun pasiune în ceea ce fac în fiecare zi, 56% simt că au parte de transparență la locul de muncă, iar 63% spun că reușesc să atingă un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională.

De asemenea, 70%, simt că, intr.-un anumit fel, munca lor face diferența în companie sau în societate, iar 46% consideră că au locul și oportunitățile necesare pentru a evolua la job. În ansamblu, 26% dintre respondenți s-au declarat în totalitate fericiți la locul lor de muncă, din toate punctele de vedere, în timp ce mai puțin de 10% dintre participanții la sondaj au răspuns negativ la toate întrebările.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =