Peste 700 de sanctiuni au fost acordate de politistii bihoreni in weekendul de 1 Mai

În perioada 28 aprilie – 1 mai a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe şoselele bihorene, unde au acordat 716 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 255.167 lei. De asemenea poliţiştii au reţinut 23 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șapte certificate de înmatriculare, au fost constatate 15 infracţiuni şi 15 tamponări.

Pentru depăşirea limitelor legale de viteză au fost acordate 534 de sanctiuni, 66 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 16 pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule cu defecţiuni tehnice, au fost sancţionate cinci depăşiri neregulamentare, iar 95 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4