Peste patru milioane de oameni din Marea Britanie traiesc cu diabet zaharat

number-people-uk-affected-by-diabetes-hits-new-highNumărul de persoane afectate de diabet zaharat in Marea Britanie a depășit patru milioane, potrivit datelor furnizate de Diabetes UK.. Există, de asemenea o valoare estimata de 549.000 de persoane cu diabet zaharat de tip 2 nediagnosticat. Studiul este bazat pe analiza datelor acumulate in perioada 2014-15 . Diabetes UK consideră că a existat o creștere de 65% a numărului de persoane afectate în ultimul deceniu.

Directorul executiv al societatii caritabile, Chris Askew a declarat că este o nevoie foarte reală și critică de a aborda problema creșterii pe scară largă a diabetului zaharat în țară. Multi pacienti au murit , din cauza lipsei de conștientizare și servicii proaste de sanatate, a spus acesta. Oficiul Național de Audit a făcut recent o anchetă în NHS și a criticat standardele de ingrijire prevăzute pentru pacientii cu diabet zaharat. Diabets UK susține că, dacă nu vor fi luate măsuri drastice în curând pentru a remedia această problemă, mai multe persoane sunt susceptibile de a suferi de complicatii de sanatate legate de diabet, cum ar fi orbire, insuficienta renala si amputatie.

Deoarece complicatii legate de diabetul zaharat sunt considerate a fi prevenite cu o ingrijire adecvata si de constientizare, societatea este de părere că ar trebui să se prevadă o mai buna ingrijire a sanatatii. Programul NHS este deja în curs de desfășurare.
http://www.ibtimes.co.uk/diabetes-cases-uk-hit-new-high-1536004

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 16