PHABLET HTC

  • htc-one-phabletÎncă o tabletă pentru dat telefoane

HTC are acum încă un phablet. Amestecul dintre smartphone și tablete este deja unul obișnuit. Dar HTC One Max depune eforturi mari pentru ca astfel de smartphone imens să fie considerat practic.

Chiar dacă dispozitivele denumite “phablet” sunt pe piață de multă vreme, mai există încă persoane pentru care lansarea de astfel de produse produse poate fi o surpriză. Oamenii se întreabă la fiecare lansare ce este atât de special. Apoi cineva ia aparatul în mână și îl duce la ureche, declarând “este o nebunie!”. Când se mai spune și faptul că acest dispozitiv încă mai poate încăpea într-un buzunar de la pantaloni, oamenii devin curioși.

HTC a introdus noul model vârf de gamă la începutul acestui an, devenit acum fratele mai mic al modelului actual. Deja la mijlocul anului a apărut pe piață modelul mini, iar acum în mâinile utilizatorilor a ajuns HTC One Max, care face parte din categoria Phablet. Toate cele trei variante au același design elegant, carcasă de culoare argintie cu inserții din plastic alb. La modelul One și chiar la mini, acest model a fascinat prin faptul că designul este în special făcut dintr-o bucată, numit Unibody. Din păcate, la noul model HTC a folosit un capac din metal, ușor arcuit, ca la HTC One, care nu este la fel de bine sigilat. Acesta se mișcă dacă veți lăsa dispozitivul pe o masă și veți apăsa pe el.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 32