PhoneX are cel mai bun ecran

Din testele de laborator reiese că iPhoneX nu doar că are un excelent ecran de tip OLED, dar acesta este cel mai bun ecran din toate cele pe care le putem întâlni pe un smartphone. Producătorul ecranului, Samsung, își fură singur poziția de top, dar profită de pe urma acestei situații.

Display-urile OLED de la Samsung sunt considerate cele mai bune de pe piață. Acest lucru a fost confirmat și de către experții de la Displaymate, la care panelurile sudcoreenilor ocupă prima poziție de ceva vreme. De fapt, nimic nu se schimbă – Samsung deține în continuare cel mai bun ecran, dar nu pe un terminal din familia Galaxy, ci pe noul iPhoneX, pentru care compania produce exclusiv panouri OLED personalizate.

Diaplaymate certifică ecranul de pe iPhoneX cu cele mai bune valori ale sale în șase categorii diferite. Astfel că panelul are cea mai mare precizie a culorii măsurată vreodată, care nu mai poate fi distinsă vizual de perfecțiune. Cu toate că fostul ecran de top, cel de pe Galaxy Note 8, a deținut anterior cele mai bune valori în anumite domenii, per general display-ul de pe iPhoneX oferă cea mai bună luminozitate. De asemenea, oferă și cel mai bun contrast în raport cu lumina ambientală dar și cel mai bun raport de contrast.

În afară de asta ecranul reflectă foarte puțin lumina ambientală și pierde cel mai puțin din luminozitate atunci când este privit din lateral, din toate ecranele testate. Pentru că oferă și în alte domenii valori foarte bune sau chiar excelente, Displaymate a catalogat ecranul de pe iPhoneX ca fiind cel mai bun pe care l-au evaluat vreodată.

Înainte de începerea testelor s-a crezut că Samsung nu vor oferi concurenței cel mai bun ecran pe care îl pot construi, pentru a nu detrona Galaxy Note 8 din poziția de lider la acest capitol. Dar se pare că cei de la Samsung nu sunt interesați de cota de piață, ci mai degrabă de a obține profit. Wall Street Journal a raportat că sudcoreenii au câștigat mai mult prin vânzarea ecranelor către Apple decât prin vânzarea de Galaxy S8.

http://www.n-tv.de/technik/Das-iPhone-X-hat-das-beste-Display-article20120836.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 12 =