Piața auto internă în creștere

6177908

Piața auto internă în creștere
Piața auto germană ia avânt. Boom-ul, cu toate acestea, se datorează în principal cererii mari de autoturisme ale companiei. Nu este de mirare că ce mai mare creștere este întâlnită printre modelele high-end. Un producător iese în special în evidență.

Mai multe comenzi de mașini de serviciu determină creșterea valorii pe piața auto din Germania. În luna iulie s-au înregistrat 270.249 de autoturisme noi, care reprezintă o creștere de 6,8% față de aceeași lună a nului trecut, după cum a anunțat Autoritatea de Transport Auto Federal.

Din ianuarie până în iulie, creșterea a fost de trei procente. Producția internă a crescut cu peste 20%, potrivit Asociației Industriei de Automobile. Cu toate acestea, acest salt a fost de asemenea datorită faptului că cele mai multe lucrări de concediu au fost cu un an în urmă, de această dată în luna august.

Mai semnificativ este echilibrul după șapte luni. În consecință, producția a crescut cu 8%, la 3,44 milioane de mașini. Exportul a crescut cu doar opt procente, la 2,64 milioane de vehicule.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutsche-lieben-dicke-Schlitten-article13362616.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =