Piața imobiliară germană merge bine

8567677-Kopie

Piața imobiliară germană merge bine

Piața imobiliară germană este întotdeauna populară pentru investitori. În prezent ratele foarte scăzute ale dobânzilor sunt un punct de atracție. Mai ales asociațiile de locuințe listate la bursă sunt cumpărate energic.

Dobânzile neobișnuit de mici și presiunea comună atrag tot mai mulți investitori pe piața imobiliară germană. În total în anul ce a trecut s-au tranzacționat în Germania clădiri comerciale sau locuințe în valoare de peste 50 de miliarde de euro, după cum au anunțat mai multe case de brokeraj.

Cea mai mare parte ce reprezintă aproape 40 de miliarde de euro reprezintp hoteluri, birouri, spații de vânzare cu amănuntul, calculează Jones Lang LaSalle. Anul trecut a reprezentat a cincea creștere consecutivă și a reprezentat un adaos substanțial de 30%. Pe piața locuințelor tranzacțiile au însumat după calculele CBRE aproximativ 13,3 miliarde de euro. Căutate au fost portofoliile cu peste 50 de unități de locuit, deci nu vânzări individuale.

Înainte de toate asociațiile listate la bursă precum Deutsche Annington, Buwog și LEG Imobilien au folosit condițiile bune de finanțare din 2014 pentru tranzacții. Expertul imobiliar al CBRE Konstantin Luttger a spus că prețurile în orașele mari sunt acum mult prea mari pentru mulți investitori, astfel că ei se reorientează către obiective de investiții din orașe mijlocii, în care ei mai pot marca profit.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutscher-Immobilienmarkt-brummt-article14277196.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 49