Pick-up în crestere, dorit la VW

golf-putzer

Pick-up în locul lui Piech

Volkswagen va porni în vânătoarea de cotă de piață pe piața din SUA prin intermediul unui pick-up de dimensiuni mari. În segmentul cu o puternică creștere, VW nu este reprezentat. Restructurarea concernului are prioritate în fața dezbaterilor de personal.

Puternicul consiliu al VW dă prioritate restructurării anunțate a companiei, înaintea unei decizii privind urmașul patriarhului firmei, Ferdinand Piech. Acum aceștia vor să se consulte pentru prima dată cu privire la structură, iar apoi se va putea vorbi despre șeful consiliului de administrație, spune șeful consiliului de supraveghere, Bernd Osterloh pentru agenția de știri Reuters.

Despre noua renovare a imperiului auto de la Wolfsburg consiliul de supraveghere se va consulta în luna septembrie. Iar moștenirea lui Piech mai are de așteptat. Problema va fi soluționată în timpul acestui an. VW nu a dorit să ofere informații la această oră privind posibili urmași pe postul lui Piech.

Muncitorii fac parte în proporție de jumătate din consiliul de supraveghere al VW, format din 20 de membrii. Împreună cu doi reprezentanți ai landului Niedersachsen în conducere, ei pot să determine soarta averii Volkswagen. Premierul Stephan Weil a explicat deja faptul că este în căutarea unui urmaș pentru Piech, dar acest lucru nu este pe lista de priorități urgente.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Pick-up-statt-Piech-article15226186.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =