Piëch nu vine la întâlnirea Porsche

57791466

Piëch nu vine la întâlnirea Porsche

De la retragerea sa din consiliul de administrație Volkswagen de mai bine de 14 zile, nu s-a mai auzit nimic de Ferdinand Piëch. Wolfgang Porsche este cu toate acestea sigur că Piëch stă în continuare lângă VW.

Ferdinand Piëch și-a anulat participarea sa la adunarea generală anuală a holdingului Porsche. Piëch a a anunțat foarte succint acest lucru, a declarat un purtător de cuvânt Porsche. Nimeni nu cunoaște motivele pentru care Piëch a lipsit. Nu este ceva ieșit din comun ca reprezentanții din consiliu să rămână la o adunare generală. Dar această reuniune a fost prima în care ar fi trebuit să fie prezenți împreună Piëch și CEO-ul Martin Winterkorn după disputa lor de la conducerea Volkswagen.

Piëch este în continuare controlor la Porsche holding, Winterkorn este acolo director executiv în uniunea personalului. Iar printre acționarii Porsche emoțiile au fost în limite, aceștia au regretat mai degrabă lipsa lui Piëch, care a dus VW la nivel de concern mondial în calitate de nepot al constructorului Ferdinand Porsche, prima dată ca director executiv apoi ca supervizor. Avocatul de la Berlin, Martin Weinmann, de la consiliul consumatorilor pentru investitori, care a participat la procesul privind preluarea din 2008 a lui Porsche de către Volkswagen, a declarat că îl apreciază pe Piëch.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Piech-kommt-nicht-zum-Porsche-Treffen-article15094426.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 63 =