Pierde Aldi din cifra de afaceri?

47125775

Pierde Aldi din cifra de afaceri?
Echilibrul de putere în retailul alimentar german este împărțit clar. În segmentul discounter sunt Lidl, Netto, Norma și Penny, pe lângă care se mai învârt și cele două mari filiale ale grupului Aldi. Dar acum încep să se descopere puncte slabe.

Doiscounterul Aldi pierde, potrivit unui raport al unei reviste germane. Vânzările Aldi Sud au căzut în prima jumătate a anului 2014, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut cu 1,4%, conform Business Week, referindu-se la date externe.

Compania în general se abține de la oferirea de informații din propria divizie. Având în vedere că lanțul de supermarket este diferit de competitorii europeni, precum Carrefour, Tesco sau Metro, nefiind listată la bursă, astfel gigantul de retail nu este supus unor cerințe de raportare.

Prin urmare, raportul privind presupusa scădere a vânzărilor se poate baza doar pe analiza Asociației Nuremberg pentru Consumer Research. Prin urmare, veniturile Aldi Nord au fost mai mici cu aproape 2,5%, scrie ziarul. Comentarii din partea Aldi Nord sau Aldi Sud au fost indisponibile.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Verliert-Aldi-Umsatz-article13433606.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 58