Piloții emit avertismente de accident

2014-07-26T051032Z-695123229-GM1EA7Q03HD01-RTRMADP-3-ALGERIA-FLIGHT-CAUSE

Piloții emit avertismente de accident
Pentru transportul aerian vara 2014 se dovedește devastatoare. Multe accidente subminează încrederea în industrie. Uniunea Cockpit a criticat presiunea economică. Căpitanii sunt de vină.

Ca răspuns la recentele accidente de avion, uniunea piloților Cockpit impune noi reguli internaționale de siguranță și cere piloților să fie mai atenți atunci când trec deasupra unor zone fierbinți. Trebuie să fie create instrumente la nivel internațional, oferind un standard echivalent, astfel că presiunea economică să nu fie prea mult pe securitate, declară purtătorul de cuvânt al Jörg Handwer. Între timp, industria merge pe economisire, totul este redus la minim, restructurat. Dacă nu se schimbă ceva, se vor mai vedea multe accidente.

În general, zborurile rămân în continuare foarte sigure. În câteva zile trei avioane de pasageri din traficul aerian internațional s-au prăbușit. Un avion Boeing aparținând Malaysia Airlines cu 298 de pasageri la bord s-a prăbușit pe 17 iulie în estul Ucrainei și se presupune că a fost doborât de forțe militare. După acest eveniment, un alt aparat al companiei aeriene taiwaneze Transasia a aterizat forțat pe 23 iulie în Taiwan, 48 de persoane fiind declarate decedate. Iar în cursul zilei de joi, un aparat al Air Algerie s-a prăbușit cu 118 oameni la bord deasupra statului Mali. Din primele relatări, aici nu au existat supraviețuitori.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Piloten-warnen-vor-mehr-Unfaellen-article13312916.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 37 =