Piloții stau la sol o săptămână

air

Piloții stau la sol o săptămână
În timp ce piloții filialei Lufthansa, German Wings, revin la lucru pentru câteva ore inițial, principalul concurent Air France va suferi datorită unei greve de șapte zile. Motivul pentru această grevă este similar cu cel al piloților germani.

Nu doar Lufthansa are de a face cu conflicte cu piloții. Chiar și rivalii Air France indică semne ale unor conflicte de muncă. Uniunea Principală a Piloților a cerut grevă de o sătămână din septembrie. Prin urmare, piloții vor protesta împotriva concurenței în creștere de la companiile lowcost și că trebuie avute în vedere măsuri de economisire la compania aeriană.

Uniunea SNPL France Alpa declarat că nu au nimic împotriva schimbărilor. Dar datorită lipsei de dialog cu conducerea, nu le rămâne altă alternativă decât să sisteze munca. Această companie are nevoie de o restructurare, spune președintele SNPL, Jean Louis Barber. Vor și ei să aibe un cuvânt de spus.

Compania aeriană a arătat disponibilitate de a dialoga. Negocierile cu sindicatele au existat dintotdeauna și ele sunt, de asemenea, continuate cu organizațiile de piloți și în special SNPL, declară Eric Schramm, care este responsabil de operațiunile de zbor de la Air France.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Piloten-wollen-eine-Woche-nicht-fliegen-article13511701.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2