Pimax va trimite caștile 8K către testeri

 

Pimax a declarat anterior că viitoarea lor cască 8K va intra în faza de producție în masă. Susținătorii de pe Kickstarter probabil nu ar trebui să se aștepte la o lansare iminentă, pentru că, compania a anunțat recent că va trimite o a doua serie de căști M1 din faza pre-producție către un grup select de testeri beta independenți.

Se pare că informațiile dau indicii privind calitatea de construcție a căștii și starea software-ului. Printre testerii beta se includ Sebastian Ang de la MixedRealityTV, Martin Lammi (SweViver), Thomas Poersch de la VooDooDE, profesorul Yan Feng de la Shanghai Fudan University, Stephane Debus de la ETR.fr, jurnalistul freelance Kevin Carbotte, Oscar González de la Real o Virtual și YouTuber-ul Pactaco.

În decurs de câteva ore de la postarea anunțului, o informație cu titlu de zvon a ieșit la suprafață pe platforma Reddit care subliniază o serie de probleme care au determinat testerii să nu acorde avizul final pe care Pimax îl căuta.

Dacă este adevărat, atunci cel puțin unul din beta testeri și-a încălcat acordul de confidențialitate (NDA) cu Pimax, care cere testerilor M1 să nu raporteze sau să facă declarații publice cu privire la timpul petrecut cu echipamentul în faza sa de pre-producție. Imagini cu documentele interne conțin mesaje critice din partea unora din testerii menționați mai sus, cum ar fi unele comentarii legate de calitatea construcției, ușurința în utilizarea software-ului companiei și probleme privind performanța generală a dispozitivului, distorsiunile optice și calitatea display-ului.

https://www.roadtovr.com/pimax-send-beta-testers-second-8k-pre-production-headset-amidst-alleged-quality-concerns/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 35