PIRAMIDA KEOPS BH

KEOPS DE ORADEAPIRAMIDA KEOPS DE ORADEA-BIHOR

In maniera in care v-am obisnuit de a va aduce spre lectura doar ceeea ce conteaza, primul aspect este de a va recomanda platile online pentru taxele de la primarie.  O deplasare in zilele toride cum au fost cele de curand trecute, v-ar topi si inima din dvs, nu e o expresie la figurat ci la propriu-oricum romaneasca miscare de a uda plafonul piramidei nici pe departe nu a dus conditiile de munca de sub sticla, la nivelul,de exemplu, similare cu cele din interiorul piramidei lui Keops.

Oricat de avansata este tehnologia comunicarii pentru mediul de afaceri este necesar si contactul direct.In consecinta cand va programati intilnirile luati in calculul de deplasatre o ora in plus, pentru ca cei de la CAO  au desfundat peste 60 de strazi oradene, concomitent,  fara sa mai vorbim de lipsa indicatoarelor.

Asa cum si din Consiliile locale si judetean s-au taiat locuri urmare , recesamintului populatiei care a aratat ca aceasta in Bihor a scazut, asa se intimpla si la TAXI, unde evident a trebuit luata masura reducerii licentelor de taxi de la cca 870 la 770.

PODUL DRAGOS VODA iar creeaza discutii cu suma de 1,5 mil. euro care i-a fost acordata ca maxim de cheltuiala pentru realizare. Negociereea directa cu fostul constructor sau licitatia iar sunt eleMente care creeeaza putina confuzie. In rest sa auzim doar de bine,local si national.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =