Pițipoancele și cocălarii orădeni pot respira liniștiți, Lotus-ul nu va fi intrecut de strip-mall-ul Primashop, deschis in premiera joi la Oradea

Strip-mall-ul este un concept de magazine organizate in linie, cu acces independent pentru fiecare brand expus, având un trotuar de acces în față.

În acest fel toți cocălarii musculoși cu tatuaje si lanțuri asortate cu chiloții pițipoancelor folosite ca accesoriu temporar pe aleele acoperite ale mall-lui Lotus nu au ce regreta-teritoriul le rămine in continuare exclusiv, pentru că noul strip-mall deschis joi pe zona fostei uzine Înfrățirea nu reprezintă un pericol pentru ei.

Și încă o premieră bihoreană, intrăm în normalitatea europeană, la deschidere nu am văzut panglici, cuvântări, personalități politice, doritori de imagini ocazionate de eveniment, multumesc CELUI DE SUS, că am ajuns să văd și așa ceva, felicitări tuturor absenților, omul de rând a putut respira aer nepoluat politic.

„În următorii cinci ani, ne aşteptăm ca numărul strip mallurilor livrate anual să depăşească numărul centrelor comerciale de tip mall. Spre exemplu, anul acesta vor fi livrate, pe lângă cel deschis azi în Oradea, cel puţin cinci strip malluri în oraşe precum Bistriţa Năsăud, Dorohoi, Mioveni, Paşcani şi Târgovişte. Primul proiect de acest fel care și-a deschis porţile pe 6 aprilie, Prima Shops Oradea, dezvoltat de Oasis Retail & Development Consulting, şi pentru a cărui închiriere Colliers a fost desemnat agent exclusiv”, a declarat Daniela Popescu, Associate Director în cadrul departamentului de retail al Colliers International.7

În prima fază a acestui strip mall vor fi prezenţi chiriaşi precum CCC, Takko, Pepco, Deichmann, Noriel, Flanco şi Intersport, iar până la finalul anului, când va fi inaugurată şi a doua fază, se vor alătura o serie de alte concepte de fashion şi nu numai. în total, cele două faze ale Prima Shops Oradea vor cumula o suprafaţă de 10.000 mp.

La nivel naţional, stocul de spaţii de retail va creşte cu aproximativ 180.000 mp anul acesta, potrivit celui mai recent raport local al Colliers International. Estimăm că acest stoc va fi relativ uşor absorbit, având în vedere creşterea consumului privat (vânzări cu amănuntul) din ultimul an.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 3