Pixel Buds sunt o dezamăgire

În anumite condiții căștile Pixel Buds pot fi folosite pentru a traduce limbi străine, iar rezultatul sună bine. Dar în multe alte situații căștile in-ear de la Google sunt dezamăgitoare.

Pixel Buds nu sunt doar simple căști in-ear. Cu ajutorul lor utilizatorul are posibilitatea de a pune întrebări asistentului vocal digital de la Google, în orice moment și într-un mod foarte simplu. Poate asculta în același timp răspunsurile acestuia sau poate să îi adreseze comenzi. Punctul culminant este că, căștile pot fi utilizate sub formă de translator instant. Teoretic această opțiune este una minunantă, dar în practică rezultatul este dezamăgitor.

Căștile cu Bluettoth vor sosi într-o gentuță mică și elegantă pentru transport, care deservește în același timp rolul de încărcător, chiar și fără alimentare de la priză, pentru că încorporează o baterie. După îndepărtarea protecției din plastic de pe contactele căștilor, este suficient (teoretic) să se apropie gentuța cu căștile în interior, de un smartphone cu Bluetooth activat, pentru a se realiza conexiunea. Teoretic.

În test această funcționalitate nu a avut succes nici cu noul Pixel 2, nici cu Huawei Mate 10 Pro, dar nici cu Samsung Galaxy Note 8. Aici chiar și conexiunea manuală a eșuat, proiectată tocmai pentru astfel de cazuri. Doar după reinițializarea căștilor acestea au putut fi configurate pe Pixel 2, unde asistentul Google s-a blocat de mai multe ori, înainte ca legătura să se realizeze. Software-ul și aplicațiile de pe dispozitiv sunt la cea mai recentă versiune, deci nu asta este cauza.

Sunetul căștilor nu este rău, având în vedere că acestea nu se blochează în canalul urechii. Există un bas clar perceptibil. Ele pot fi comparate, spre exemplu, cu Airpod-urile celor de la Apple. Pentru a fixa căștile, se poate forma o buclă cu cablul care conectează ambele difuzoare. Astfel căștile vor fi asigurate. Însă sentimentul nu este unul extrem de comod, iar cu urechile anumitor oameni sunt pur și simplu incompatibile.

https://www.n-tv.de/technik/Die-Pixel-Buds-sind-eine-Enttaeuschung-article20179253.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =