Planet of the Apes VR s-a lansat pentru PSVR, Rift și Vive

Divizia de jocuri VR de la 20th Century Fox, numită FoxNext VR Studio, a lansat recent jocul lor cu tema “Planet of the Apes” pentru PSVR, HTC Vive și Oculus Rift. Numit Crisis on the Planet of the Apes VR, jocul first-person de genul action-adventure are loc între evenimentele din Rise of the Planet of the Apes (2011) și Dawn of the Planet of the Apes (2014), unde jucătorul are ocazia de lua forma unei maimuțe ținută captivă într-o unitate de cercetare.

Produs în parteneriat cu Imaginati Studios, jocul are loc în timpul răspândirii tulpinilor mortale de Gripă Simian, care a decimat populația umană. Jucătorul, sub forma unei maimuțe cu inteligență de nivel uman, preia sarcina de a evada din unitatea de cercetare în care se află, făcând echipă cu alte maimuțe care au servit drept cobai, întorcându-se la Caesar, liderul cimpanzeilor inteligenți din această serie de filme. Da, jucătorul e o maimuță cu un M-16 și sentimente de răzbunare.

Crisis on the Planet of the Apes VR este de așteptat să apară pe toate platformele suportate de VR la un preț de 15 dolari. Franciza maimuțelor oferă oportunitatea perfectă pentru jucători să devină parte dintr-o lume apocaliptică din perspectiva unei specii diferite pentru prima dată în istoria gaming-ului, spune Martin Alltimes, CEO al Imaginati Studios. Creatorii au dorit să obțină un echilibru între lupte viscerale cu un fir narativ condus de scanariu, care îi va face pe jucători să pună la îndoială loialitatea perfectă față de umanitate.

FoxNext s-a implicat în mai multe experiențe VR, inclusiv Alien Covenant: In Utero VR Experience (2017) și o perspectivă 360-de-grade asupra procesului de producție din Isle of Dogs (2018, un film realizat împreună cu Felix & Paul Studios, dar Planet of the Apes VR este primul joc VR de la Fox Next. Al doilea joc VR al studio-ului se află de asemenea în producție.

https://www.roadtovr.com/planet-apes-vr-puts-heart-ape-revolution-launching-april-3rd-psvr-rift-vive/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 80