planul cu zombi

zombie-character

 

Planul SUA în cazul unui atac al zombilor
Armata SUA a pregătit un plan de apărare în cazul unui atac zombie. Un document obținut de Politică Externă, ​​numit CONOP 8888 și cunoscut, de asemenea sub numele de ” Dominare Counter – Zombie ” oferă un mod pentru a ghida armatele miliatre să apere oamenii în cazul unui atac zombie.
Conform rezumatului: ” Acest plan îndeplinește planificarea fictivă de urgență a SUA, comandamentul strategic pentru a dezvolta un plan cuprinzător de a întreprinde operațiuni militare pentru ai proteja pe oameni de amenințările reprezentate de o hoardă zombie. Deoarece zombi reprezintă o amenințare pentru umanitate. Asadar, Comandamentul Strategic va fi pregătit pentru a păstra caracterul sacru al operațiunilor de viață și a comportamentului uman, în sprijinul oricărei populații umane , inclusiv adversarilor tradiționali ”

CONOP 8888 datează din 30 aprilie 2011 şi evidențiază diferite tipuri de adversari zombie care ar putea fi găsiţi în astfel de atacuri. Acestea includ ” zombii vegetarieni ” ( forme de viață zombie care nu prezintă nici o amenințare directă pentru oameni, deoarece aceştia mananca doar plante ) ; ” zombie malefici ” ( forme de viață zombie create prin anumite forme oculte de experimentare ) și temuţii ” zombi pui și zombi din spațiul cosmic . ” Temându-se că documentul nu va fi luat în serios, planificatorii Ghidului de supraviețuire zombie a scris la sfârșitul lucrării : ” Acest plan nu a fost conceput ca o glumă . ” Cu toate acestea, căpitanul marinei, Pamela Kunze a explicat ca ghidul de supraviețuire zombie este un efort creativ, conceput doar pentru scopuri de formare.

” Documentul este identificat ca un instrument de formare, utilizat într-un exercițiu  de formare în care elevii să învețe despre conceptele de bază ale planurilor militare printr- un scenariu de formare fictiv , ” a scris înt-un email Kunze . Spunând că documentul nu este un plan al Comandamentul Strategic din US.

http://www.ibtimes.co.uk/zombie-apocalypse-us-army-has-plan-stop-attacks-by-undead-1448520

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 36