Planul de acțiune pe luna ianuarie: 10 sfaturi pentru a-ţi construi cel mai bun viitor

img_0432

În această lună, începe in forta, lăsând vechile obiceiuri, neproductive din 2016. Fă ca noul an sa fie despre punctele tale forte, contul bancar și ceva care te va aduce mai aproape de a avea cel mai bun an al vieții tale.

1. Fii curajos.
Frica este o parte naturală și necesară a creșterii. Alege să îmbrățișeze incertitudinea, amintindu-ţi ce pierzi atunci când dai de temerile tale.

2. Pune accent pe fericire.
Noteaza primele cinci obiective care iti aduc fericire. Fii specific. De exemplu, dacă doresti să fii mai prezent și un sprijin in relațiile tale, notează fiecare etapă de acțiune pentru a ajunge acolo.

3. Schimba-ţi mentalitatea.
Ori de câte ori te confrunţi cu o problemă, crează o listă cu moduri pozitive in care le-ai putea percepe. Concentreaza-te pe acele gânduri bune și urmăreşte creșterea fericirii tale.

4. Practică în mod deliberat
In aceasta seara, noteaza trei dintre cele mai slabe puncte ale tale. Selecteaza-l pe cel care te impiedica cel mai mult și creaza un plan pentru a-l îmbunătăți un pic în fiecare zi. Schimbarea nu se întâmplă peste noapte; fii rabdator, dar persistent.

5. Reflectă.
În această săptămână, fă-ţi timp pentru o excursie pe jos un traseu nou sau vizitează o rezervatie naturala. Tehnologia las-o acasă și descoperă oportunitatea de a reflecta asupra vieții tale liber si linistit.

6. Descopera punctele tale forte
Analizeaza cele mai mari succese ale tale. Identifica ceea ce ai făcut pentru a realiza aceste obiective și ce a fost diferit in vremurile in care nu a reușit.

7. Alege cu înţelepciune.
Te lupti cu luarea de decizii sănătoase? Aduna cat mai multe fapte poti, și înconjoara-te cu colegii de încredere înainte de a lua următoarea decizie importanta.

8. Creaza o influenta asupra celorlalti.
Banii sunt un instrument important pentru a asigura o viață de oportunități, dar nu pot oferi fericire. Concentreaza-ţi eforturile pe a produce impactul asupra vieții celor din jurul tău pentru a crea fericire în viața ta și a lor.

9. Fii o persoană nouă.
Pe măsură ce iti planifici deciziile de Anul Nou, noteaza trei niveluri pentru obiectivul tale.: A, B și C. Viseaza cat de mult vrei la punctul A, dar stai realist cu B și C. Nu uita sa sarbatoresti etapele tale, indiferent cât de mici sunt.

10. Fii responsabil.
Noteaza fiecare leu pe care il cheltui pentru a identifica obiceiurile proaste. Si concentrează-te pe reducerea sau eliminarea unei categorii. Pastrează aceste economii pentru greutăți neașteptate.

http://www.success.com/article/your-january-action-plan-10-tips-to-build-your-best-future

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 56 =