Planurile de rechemare ale Volkswagen respinse de autoritățile de reglementare din SUA

_87673923_gettyimages-504675554Autoritățile de reglementare din SUA au respins planul de rechemare al Volkswagen pentru autoturismele diesel echipate cu dispozitive de manipulare. Planurile California Air Resources Board (CARB) “nu abordează în mod adecvat impactul global asupra performanțelor vehiculului, emisiile si siguranta”.

Consiliul de asemenea, a spus că rezolvarea propusă nu a fost suficient de rapidă. Acesta a mai spus că va continua investigația, precum și discuțiile cu VW pentru a găsi o soluție adecvată. Șeful Consiliului California Air Resources , Mary Nichols, a declarat: “Volkswagen a luat o decizie să trișeze la testele de emisii și apoi a încercat să o acopere. ” A continuat și agravat minciuna, iar atunci când au fost prinși au încercat să nege. Rezultatul îl reprezintă cele mii de tone de oxizi de azot, care au afectat starea de sanatate a californienilor. Acestia au nevoie să li se facă dreptate.”

Agentia Federală pentru Protectia Mediului (EPA), de asemenea, a declarat că planul VW pentru vehiculele diesel nu a fost acceptabile. Respingerea vine înaintea intalnirii de miercuri dintre directorul executiv al VW Matthias Muller și șeful APE Gina McCarthy, pentru a discuta despre scandalul emisiilor. Problema afecteaza aproape 600.000 de vehicule in Statele Unite si pana la 11 milioane in intreaga lume.

http://www.bbc.com/news/business-35297961

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − 54 =