Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție

Campania ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea“ da roade, numarul celor care platesc online impozitele a crescut cu 34%

Pentru a-I motiva pe cetateni sa plateasca impozitele online, Primaria Oradea a organizat o campanie ce se afla in continua desfasurare, prin care platitorii online pot intra in cursa pentru castigarea unei zile de distractie la aquapark pentru 2 adulti si 2 copii sub 14 ani.

Conform Primariei, in prima săptămână de campanie, numărul persoanelor care au plătit impozitul online pe site-ul primăriei sau pe aplicația pentru mobil Mobile Pay s-a mărit cu 35% față de săptămâna anterioară demarării campaniei, respectiv de la 553 de plătitori online (persoane fizice și juridice) în perioada 6-12 februarie, la 745 de plătitori online în perioada 13-19 februarie.

Pe 22 februarie 2017, a avut loc prima tragere la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, care a demarat în 13 februarie și prin care Primăria dorește să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online.

Primăria Oradea aminteste că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de bonificația de 10%, iar în plus cei care îl plătesc online pot câștiga o zi de distracție la aquapark. Următoarea extragere săptămânală va avea loc în data de 2 martie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5