Platforma care te ajuta sa calatoresti ieftin, un succes si al unui oradean

autostopista-1

Platforma care te ajuta sa calatoresti ieftin, un succes si al unui oradean
Ridesharing-ul, adica autostopul online, pune in legatura soferii si pasagerii care merg catre aceeasi destinatie si care sunt dispusi sa calatoreasca impreuna spre un anume loc.

AutoHop este o platforma care se bazeaza pe aceasta idee. Ea a fost lansata de doi tineri antreprenori din Ungaria, impreuna cu un inginer de software din Oradea, in anul 2012.

“Avand in vedere succesul inregistrat, o evolutie naturala a fost sa lansam platforma si in Romania, iar acest lucru s-a intamplat la sfarsitul anului 2013. Astazi, AutoHop este cea mai mare platforma regionala de autostop online (ridesharing), avand in vedere ca acum este prezenta atat in Croatia, cat si Serbia”, au explicat reprezentantii platformei.Ce este Autohop?

“Ideea AutoHop este de a pune in legatura soferii care au locuri goale in masina cu pasagerii care doresc sa calatoreasca spre aceeasi destinatie. Acest lucru aduce un enorm beneficiu economic tuturor si este in acelasi timp o metoda interesanta si placuta de a calatori”, sustin reprezentantii AutoHop.Ce avantaje are ridesharing-ul, Pentru pasageri, autostopul online reprezinta o metoda da calatorie mai ieftina si mai convenabila.Totodata, e mai usor sa transporti bagaje, poti calatori in program flexibil si, in multe cazuri, poti chiar lega prietenii.

—————————————————————————————————————————————————

regular_smile……..Moise se intoarce cu autostopul din munti cu poruncile si vorbeste poporului sau:
– Am doua vesti pentru voi, una buna si una proasta:
Cea buna este ca am reusit sa ma targui cu EL pana au ramas numai zece.
Cea proasta: “Sa nu-ti inseli partenerul” a ramas printre ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 20