PlayStation 4 primește multe funcții noi

Sony actualizează sistemul software pentru Playstation 4. Update-ul la versiunea 4,50 aduce funcții noi și geniale, care vor bucura în special jucătorii cu probleme de spațiu de stocare.

Playstation-ul de la Sony face parte din cele mai iubite console de jocuri din Germania. Pentru Playstation 4 producătorul japonez prezintă un update de software la versiunea 4.50. Noua versiune oferă jucătorilor, printre altele, wallpapere personalizate și permite acestora să conecteze unități de stocare externe pe care pot să salveze jocuri.

Noua versiune de software a fost denumită “Sasuke” de cei de la Sony, iar aceasta deschide noi oportunități pentru utilizatori. Jocurile pentru consolă măsoară de obicei câțiva gigabytes, memoria internă a consolei se umple adesea foarte repede cu informații. Actualizarea oferă acum posibilitatea de a descărca jocurile și aplicațiile de pe PS4 pe o unitate de stocare externă. Acest lucru se poate face foarte simplu: utilizatorii conectează la consolă o unitate externă cu USB 3.0 și cel puțin 250 GB de spațiu de stocare, iar apoi în setările dispozitivului aleg dispozitivul de stocare cu USB, pentru a-l putea formata, proces care șterge toate datele de pe acesta, apoi se poate utiliza. Iar descărcările sunt mutate în mod implicit către memoria externă, atâta timp cât ea este conectată.

Jocurile și aplicațiile care sunt salvate intern pot fi mutate cu ușurință. Pentru asta utilizatorii aleg pe pagina de salvare opțiunea de “mutați în memoria externă”. Pentru a îndepărta memoria externă se ține apăsat pe tasta PS de pe controller, apoi se alege dispozitivul și se încheie sesiunea pentru aceasta.

http://www.n-tv.de/technik/Playstation-4-bekommt-viele-neue-Funktionen-article19736648.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 10 =