bosul google+, go

 

3i5y0223

Șeful Google Plus pleacă
Google Plus nu se poate stabili până acum ca un rival Facebook. Acum, actualul șef al rețelei de socializare părăsește grupul Google. Este acesta un nou început? Conform rapoartelor din mass-media, divizia sa va fi complet reconstruită.

Șeful rețelei online Google Plus, Vic Gundotra, va părăsi compania de internet. Gundotra, unul dintre cei mai proeminenți manageri ai Google, nu a declarat nimic despre motivele plecării sale sau ce va face pe viitor. Cu toate acestea, Financial Times și blogul de tehnologie TechCrunch au raportat ample planuri de remodelare Google Plus.

Google Plus este concepută ca o platformă pentru diferite servicii ale grupului internet. Google a construit, printre altele, funcții puternice pentru a salva și edita fotografii. În plus, Google Plus a fost implicat în toate produsele posibile Google, de la platforma video Youtube, până la serviciul de e-mail Gmail. Astfel că numărul de utilizatori a urcat brusc la câteva sute de milioane de utilizatori.

Google Plus, fondată în anul 2011 a fost concepută ca un rival direct al Facebook, dar din păcate pentru Google, rețeaua nu s-a ridicat nicidată la acest nivel, neputând ține pasul cu cea mai importantă rețea de socializare de pe planetă. Având peste 1,3 miliarde de utilizatori, Facebook este în continuare semnificativ mai mare. Potrivit financial Times, Google Plus ar urma să fie comercializată ca o rețea de socializare de sine stătătoare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Google-Plus-Chef-geht-article12717566.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 72