PLEACA DIN APPLE

  • der-wisch-mechanismus-zum-entsperren-geht-auf-den-scheidenden-designer-greg-christie-zurueckDesign Apple

Inventatorul gestului de deblocare iPhone, Greg Christie, părăsește acum Apple. Jonathan Ive a avut ocazional rivalități față de Greg, iar acum cel dintâi va deveni cel mai puternic om din proiectarea software.

 

Inventatorul a mai multe caracteristici a telefonului iPhone, Greg Christie, va părăsi Apple. Acest lucru a fost confirmat de un purtător de cuvânt pentru Wall Street Journal, după ce un e-mail din interiorul companiei a ajuns în presă. Designerului de software îi revin aproape 100 de brevete. Christie a fost responsabil de proiectarea interfeței cu utilizatorul. În funcție de informațiile site-ului 9to5Mac, care a fost primul care să raporteze plecarea acestuia, fostul designer întoarce spatele gigantului californian datorită unei rivalități pe care o are cu Jonathan Ive. Cu toate acestea, în rapoartele mass-media citând surse din interiorul companiei s-a spus că nu diferențele dintre Christie și Ive au dus la plecarea acestuia.

 

Un lucru este sigur, Ive își va pune acum amprenta tot mai puternic pe produsele din prezent și cele din viitor ale companiei. Cu retragerea colegului său, Ive este acum de necontestat cel mai puternic om din proiectarea software. La moartea lui Steve Jobs, Ive a fost văzut parțial ca fiind forța creatoare din spatele Apple. Jobs l-a menționat în trecut pe Ive ca fiind un “partener spiritual”.

 

Cu toate acestea, Christie este cel care a proiectat bine-cunoscuta caracteristică “trageți pentru a debloca telefonul”, care este subiectul unui proces îndelungat cu rivalul coreean Samsung.

 

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/menschen-wirtschaft/software-design-vertrauter-von-steve-jobs-wird-kreativkopf-bei-apple-12889099.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 88