plictis britanic

canary-wharf

Tinerii britanici consideră munca din sectorul financiar plictisitoare
Luminile strălucitoare și recompensele mari de lucru din oraș nu-i atrag de loc pe tinerii din Marea Britanie, următoarea generație de muncitori din UK considera lucrul din sectorul financiar ca fiind ” plictisitor “. În conformitate cu Institutul Chartered pentru Valori Mobiliare & Investment ( CISI ), autorul unui sondaj de opinie YouGov, a aflat că peste 2.000 de tineri, părinți și profesori, mai mult de jumătate din tineri ( 53 % ), au descris lucru în oraș ca fiind ” plictisitor ” . De asemenea, studiul a constatat ca 50 % dintre respondenți au considerat că au încercat, în timp ce doar 24 % din tineri au spus că nu au avut nici-o tangenţă cu locurile de muncă în sectorul financiar.

Doar, unul din zece tineri au spus ca ar fi interesați să lucreze în serviciile financiare, dar cel mai mare procent ( 34 % ) și-au exprimat interesul de a lucra în tehnologie. ” Lipsa de înțelegere a a sectorului de servicii financiare, este unul dintre principalele puncte pe care le-am descoperit prin intermediul acestui sondaj și suntem foarte dornici să continuăm să lucrăm cu profesorii pentru a ai ajuta să depășească aceste obstacole “, a declarat Simon Cuhane, directorul executiv al CISI .

CISI a declarat ca majoritatea tinerilor (59%) şi părinţilor (58%) au ales internetul, în calitate de surse primară de informații cu privire la locurile de muncă în domeniul serviciilor financiare, profesorii s-au clasat pe locul al treilea ca sursele cele mai utilizate ( 39 % ) pentru informații cu privire la locurile de muncă în acest sector . Deși serviciile financiare a fost considerat de către părinți pe locul șase, într-o listă de 11, domeniul profesional cel mai important din Marea Britanie ( 32 % ), după inginerie ( 34 % ) și drept ( 37 % ), asistența medicală este considerat cel mai important domeniu( 67 % ).
Când părinții au fost întrebați ce cred că ii ajută pe tineri atunci când vor să obţină un loc de muncă, aproape jumătate ( 49 % ) dintre părinți au mers pe calificările profesionale ca fiind un factor -cheie, urmat de contacte bune ( 38 % ) și experiență de muncă ( 37 % ).

http://www.ibtimes.co.uk/uk-youngsters-snub-boring-career-city-1448172

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 10