PO Capital Uman: Ghidul Solicitantului Romania Creativa, este publicat spre consultare

can-design-festival-3

PO Capital Uman: Ghidul Solicitantului Romania Creativa, publicat spre consultare


Ministerul Fondurilor Europene – Directia Generala Programe Capital Uman a publicat, spre consultare, Ghidul Solicitantului Conditii Specifice aferent cererii de propuneri de proiecte Romania Creativa finantata din AP 3 ”Locuri de munca pentru toti”, Obiectivul tematic 8, Prioritatea de investitii 8.iii, obiectivul specific 3.7 din POCU.

Actiunile planificate in cadrul prezentei cereri de propuneri de proiecte sunt dedicate persoanelor fizice (ex. someri/inactivi/ persoane care au un loc de munca si infiinteaza o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca) cu rezidenta intr-una din cele 7 regiuni mai putin dezvoltate ale Romaniei (Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia, Centru, Sud-Est si Sud Muntenia), care intentioneaza sa infiinteze o afacere non agricola in mediul urban intr-una din industriile creative.

Toate intrebarile legate de Ghidul solicitantului, precum si propunerile si sugestiile de imbunatatire vor fi transmise pana la data de 3 noiembrie 2015 pe adresa de email consultare.pocu@fonduri-ue.ro.

 

AICI AVETI GHIDUL:ghid.20.10.2015

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 84