Poate avea Ghostbusters același succes ca și Pokemon Go?

 

Vom avea în curând posibilitatea de a prinde fantome din Ghostbusters cu ajutorul realității augmentate, în stilul Pokemon Go. Un demo scurt al jocului Ghostbusters World a fost prezentat la standul Google de la MWC, acesta scoțând la iveală funcționalități care au fost posibile prin lansarea publică a platformei de realitate augmentată Google ARCore. Detaliile sunt destul de vagi în legătură cu marea lansare care ar urma să se petreacă “undeva în 2018”.

Ttitlul va include fantomele din filmul, serialul, benzile desenate, parcurile tematice și jocurile video ce aparțin de franciză. Ghostbusters nu este evident același lucru cu Pokemon dacă e să vorbim despre cultul format în spatele jocului, dar gameplay-ul este similar cu ceea ce am văzut la Pokemon Go.

https://youtu.be/FecdzUQUTTA

Studio-ul din spatele titlului, publisher-ul FourThirtyThree Inc. din Coreea de Sud, a lansat deja câteva jocuri populare inclusiv Blade for Kakao, Monster Super League sau Seven Guardians. Studio-ul pare să scoată în principal jocuri video în stil RPG, iar capturile de ecran ne fac să credem că o mecanică similară va fi prezentă și în Ghostbusters World. Titlul a fost dezvoltat în colaborare cu Sony Pictures Entertainment Consumer Products și Ghost Corps.

Din videoclipul prezentat cu secvențe din joc putem să ne dăm seama de valoarea adăugată pe care realitatea augmentată o aduce jocului și cât de integrat este jocul cu mediul înconjurător, față de alte titluri din trecut. Este încă neclar dacă titlul va adopta stilul comunității bazate pe locație, care a făcut din Pokemon Go un fel de fenomen cultural. Chiar dacă anunțul a fost făcut împreună cu cei de la Google, jocul va sosi de asemenea pe iOS. Dezvoltatorii vor mai face anunțuri privind acest joc la Game Developers Conference de luna viitoare.

https://beta.techcrunch.com/2018/02/23/can-ghostbusters-copy-pokemon-gos-success-with-its-own-ar-mobile-game/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 4