POKERUL ONLINE APROAPE DE LEGALIZARE

_75498278_75498277

Amaya într-o afacere de 4,9 miliarde de dolari pentru Pokerstars
Grupul canadian de jocuri de noroc on-line, Amaya, vrea să cumpăre proprietarul PokerStars și Full Tilt Poker pentru 4,9 miliarde de dolari, o afacere care va devemi cea mai mare companie de jocuri de noroc on-line. Tranzactia va fi finalizat până la 30 septembrie, a declarat Amaya.

PokerStars și Full Tilt Poker sunt cele mai populare şi profitabile branduri din lume pentru poker online, cu 85 de milioane de jucatori inregistrati de pe PC-uri și dispozitive mobile.

Amaya se așteaptă ca acordul să”accelereze intrarea PokerStars și Full Tilt Poker pe piețele reglementate”, în care își desfășoară deja activitatea, în special în Statele Unite. Jocurile de noroc online au fost ilegale în SUA, până în decembrie 2011, când Departamentul de Justitie (DOJ), a susținut o hotărâre judecătorească care a declarat că legea din 1961 privind interzicerea pariurilor sportive interstatale nu se aplică la alte forme de jocuri de noroc.

Pokerstars a plătit 731 milioane de dolari in iulie 2012, pentru a soluționa un proces de spălare de bani depus de către Departamentul de Justiție, care a susținut că firma a folosit mijloace frauduloase pentru a evita legea federală și înșela băncile în procesarea plăților.
http://www.bbc.com/news/business-27830515

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 48 =