Polestar va lansa modele care să concureze cu Tesla Model 3

În timp ce Tesla lucrează pentru a îndepărta blocajele din producție pentru Model 3, rivalii continuă să se chipeze pentru a face concurență celei mai ieftine mașini electrice din Silicon Valley.

În mod specific, ultimul competitor pentru cei de la Tesla este un brand nou ce face parte din Volvo Cars Group și se numește Polestar, care a devenit un producător independent în cadrul companiei. Polestar a dezvăluit săptămâna trecută primul său vehicul, un hibrid plug-in numit Polestar 1, dar are deja planuri pentru două modele suplimentare, iar Model 3 de la Tesla este principalul concurent vizat.

Chiar dacă prima mașină a brandului este electrificată doar parțial, prin sistemul său hibrid de propulsie, toate viitoarele modele Polestar vor fi complet electrice. Polestar 2 va intra în producție în 2019, potrivit informațiilor oferite de brand și va implica volume mult mai mari de producție decât Polestar 1.

Brandul va vinde primul său vehicul prin intermediul unui plan pe bază de subscripție și va construi inițial doar 500 de unități din acest model. Polestar 2 va fi primul model pe bază de baterii din cadrul Volvo Cars Group, atunci când va intra în producție, peste doi ani de zile, într-o uzină chineză de asamblare.

Încă este neclar ce volum de producție va urmări Polestar să atingă, pentru a putea deveni un competitor real pentru Model 3, a declarat doar că volumul de producție pentr Polestar 2 va fi mai mare decât a primului model. Cu volume atât de mici de producție pentru Polestar 1, este posibil ca al doilea model să fie la fel de limitat.

http://www.greencarreports.com/news/1113407_polestars-second-third-cars-will-be-all-electric-one-to-challenge-tesla-model-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 32