Poliția Locală Oradea a închis clubul „Friends”

Vineri 5 mai, politistii locali au inchis un club din Oradea după ce au descoperit că societatea comercială nu deținea autorizație de desfășurare a activității.
În urma controlului, efectuat de Poliția Locală Oradea, s-a constatat că societatea comercială SC FUN FRIENDS SRL, ce desfășoară activitate de Baruri și alte activități de servire a băututilor, Cod CAEN 5630, situată pe str. Nicolae Jiga, nr. 42, nu deține autorizație de desfășurare a activității de la Primăria Municipiului Oradea.

După verificările efectuate pe teren, oamenii legii au sancționat clubul prin două procese verbale de constatare și sancționare a contravențiilor conform O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, pentru nedeținerea autorizației de desfăşurare a activităţii eliberată de Primăria Municipiului Oradea, conform H.C.L. nr.883/2016 Anexa 49.

Suspendarea activităţii barului s-a dispus pe o perioada nedeterminată, urmând ca în cazul în care se mai constată şi alte abateri de acest gen să se propună măsura suspendării activităţii până la obţinerea autorizaţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 16