Poliţiştii nemți au venit până la Glodenii Gândului pentru a recupera 108 euro

Poliţiştii nemți au venit până la Glodenii Gândului pentru a recupera 108 euro Dat în judecată în România pentru o greșeală comisă în Germania
Polițiștii nemți au venit până la Glodenii Gândului pentru a recupera 108 euro. Autorităţile judiciare din Germania au chemat la proces un şofer din judeţul Iaşi pentru o amendă de 108 euro.

Ieşeanul credea că a scăpat de amendă pentru că doar a tranzitat Germania, însă oamenii legii din aceată țară au decis pentru o recuperare mai eficientă să îl dea în judecată în România şi, în final, l-au determinat pe român să îşi achite datoria faţă de bugetul german.

Așa se face că Valeriu P., de 43 de ani, s-a trezit dat în judecată la Iaşi după ce Inspectoratul de Poliţie din Rheinpfalz l-a amendat cu 108,50 de euro, iar această instituţie s-a adresat Judecătoriei Iaşi pentru recunoaşterea sancţiunii pecuniare, după ce ieşeanul din Glodenii Gândului nu a plătit amenda, convind fiind că nu va putea fi prins vreodată pentru a fi executat.

Speriat de eficienţa urmăririi sancţiunii din partea autorităţilor germane, în timpul procesului ieşeanul din Glodenii Gândului a plătit amenda care îi era imputată, scăpând astfel de o eventuală executare silită, mai notează sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 52