Polonezii buni la fotbal, dar la afaceri? Sa-i vedem in 8-10 decembrie in sudul tarii la Karpacz

sesjaplenarna051

Desi aseara, la fotbal, am incasat-o bine de la polonezi, cred ca trebuie sa recunoastem ca avem ce invata de la ei. Sunt convins cu certitudine ca acest aspect e valabil si in domeniul afacerilor.

In perioada 8-10 decembrie ac intr-o localitate cocheta din sudul Poloniei, Karpacz, in apropiere de Dresda dar si de Praga va avea loc un summit adevarat de business “The 2nd Industry Forum”
Karpacz, Poland.

sonata-karpacz-karpacz-miasto

S-au anuntat 700 de persoane – reprezentanți ai companiilor din următoarele sectoare: energie, construcții, minerit, auto, transport, IT, chimice, bunuri de larg consum, farmaceutice, protecția mediului, turism, precum și reprezentanți ai administrației de stat și locale, mass-media, institute de cercetare.

 

karpacz-home

Dar avem loc si noi prin invitatia facuta de ambasada poloneza si Camera de comert Polono – Romana. Evenimentul va avea loc la hotel Golebiewski(foto), unde poate fi facuta rezervarea de cazare. Desigur ca digitalizarea permite rezervarea aici dar poate fi facuta si  in timpul inscrieri la conferinta (pachet de doua nopti costa 185 de euro), ori individual. 

 

untitled

Dar contactul uman direct (telefonic-0724 300 500) cu Dna Liliana Condratov, manager relatii internationale UNPR  si membru fondator al Camerei de comert polono-romane, este si foarte real si mai ieftin, pentru o rezervare si organizarea deplasarii.

21484487

Plecarea poate fi de la Oradea, fiind siguri ca de la Debrecen se poate merge doar pe autostrada (circa 800 km), iar confortul deplasarii intr-un grup de cateva masini poate reprezenta o expierenta care sa se finalizeze si cu relatii noi de afaceri cu parteneri polonezi.

Succes!

One thought on “Polonezii buni la fotbal, dar la afaceri? Sa-i vedem in 8-10 decembrie in sudul tarii la Karpacz

  1. Pingback: Polonezii buni la fotbal, dar la afaceri? Sa-i vedem in 8-10 decembrie in sudul tarii la Karpacz | UNIUNEA NATIONALA A PATRONATULUI ROMAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 26 =