Porsche creează job-uri

Porsche-Mueller

Porsche creează job-uri

Producătorul de automobile sport, Porsche, vrea să crească în continuare. Personalul va trebui astfel extins și dezvoltat cu un procent important. Iar ca unul dintre primii top manageri din economia germană, șeful concernului, Matthias Müller, ia partea refugiaților. Industria ar putea să ajute prin noi joburi.

Filială a Volkswagen, Porsche vrea să își majoreze în acest an semnificativ efectivele forței de muncă. Concernul Porsche vrea să mai angajeze până la sfârșitul acestui an până un total de fix 25.000 de oameni, cu 11% mai mult ca și în anul 2014, spune directorul de personal, Thomas Edig, pentru revista de specialitate “Săptămâna automobilistică”.

Chiar și în anii ce urmează producătorul de mașini sport vrea să crească în continuare, chiar dacă nu cu procente atât de mari. Edig a subliniat că introducerea SUV-ului de mici dimensiuni, Macan, este deja fixată. Porsche a anunțat deja în luna iulie faptul că va investi peste 1,1 miliarde de euro în producție și dezvoltare. Până în anul 2020 banii vor ajunge în locații precum Zuffenhausen, Ludwigsburg și Weissach.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Porsche-schafft-Jobs-article15872001.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =