Porsche oferă bonusuri sănătoase, 9111 euro de la femeia de serviciu pâna la ingineri de top

Angajații din alte ramuri ale industriei pot doar să viseze la asemenea bonusuri: la Stuttgart Porsche oferă bonusuri superbe tuturor angajaților, de la ingineri la angajații de pe linia de producție și personalul care asigură curățenia.

Producătorul german de automobile sport, Porsche, își face fericiți angajații după un an comercial plin de succes, oferindu-le bonusuri pe măsură. Fiecare angajat din Germania va primi 9111 de euro ca plată specială, au anunțat cei de la Porsche.

De asemenea, angajații constructorului auto vor primi de data aceasta cu 200 de euro mai mult ca și anul trecut. Atunci plățile speciale s-au ridicat la suma de 8911 euro. Suma aceasta aproximativă este încărcată de simboluri: cifra face referire la modelul sport Porsche 911, care este binecunoscută în toată lumea de fanii Porsche.

Bonusul va fi încasat de 21.000 de angajați din locațiile Porsche, indiferent cum au contribuit la succesul recent al companiei. Plata specială este achitată în aceeași măsură și inginerilor, și angajaților din liniiile de producție, paznicilor, personalului din cantină sau celor care asigură curățenia.

Bonusul este luxuriant pentru standardele din industria auto. În comparație cei de la Daimler plătesc angajaților o sumă de 5400 de euro extra pe an.

Anul 2016 a fost cel mai bun an din istoria companiei Porsche. Profitabilitatea subsidiarei VW a crescut cu circa zece procente. În comparație cu anul trecut creșterea bonusului pare una minusculă. Acest lucru este pus și pe seama politicii de economisire pe care concernul de la Wolfsburg a fost obligat să o adopte ca urmare a scandalului emisiilor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Porsche-schuettet-saftigen-Bonus-aus-article19758573.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5