Porsche va construi o rețea de 500 de încărcătoare rapide

Porsche atrage dealerii să se implice în vânzarea de mașini electrice, pregătindu-se pentru viitorul Mission E sedan electric. Compania insistă ca fiecare din cele 189 de reprezentanțe din SUA să își instaleze stații de încărcare rapidă cu o capacitate suficientă pentru a alimenta în maxim 20 de minute bateria-gigant a mașinii, care oferă autonomie de circa 500 de km cu o singură încărcare.

Probabil în această perioadă, șoferul unui Mission E va căuta prin reprezentanță să îți cumpere brelocuri din piele, jachete cu simbolul companiei sau fel și fel de alte accesorii. Sau poate se va interesa chiar de un Porsche nou, poate de un Cayenne eHybrid.

Cei de la Porsche au declarat că vor livra sedanul Mission E până în anul 2020 și au urmat conceptul unui Mission E Cross Turismo, care arată foarte mult ca un Panamera Sport Turismo care are de asemenea o baterie de 500 km. Reprezentanțele ar trebui să aibe stațiile de încărcare instalate până ce Mission E va fi disponibil spre cumpărare.

În plus față de cele 189 de stații de încărcare rapidă din reprezentanțe, directorii Porsche au declarat pentru publicația Automotive News că, compania va încheia un parteneriat cu alte rețele de încărcare pentru a oferi șoferilor de Mission E acces la 500 de stații rapide din toată țara.

Dar de departe cele mai mari șanse de reușită din toate rețelele de încărcare pentru automobile electrice planificate pentru piața americană o are rețeaua Electrify America, care este finanțată din acordul încheiat cu Volkswagen în urma scandalului diesel.

https://www.greencarreports.com/news/1116433_porsche-will-build-network-of-500-fast-chargers-for-its-mission-e-electric-cars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =