Poșta Germană construiește o nouă fabrică de E-Scooter

Poșta Germană a dat lovitura cu producția micului transportor electric. Vehiculele vor extinde flota societății de logistică. Dar și alte firme sunt interesate de el. Astfel că, capacitatea de producție trebuie extinsă.

Deutsche Post vrea să deschidă cea de-a doua fabrică pentru transportorul lor electric, StreetScooter în localitatea Düren din Nordrhein-Westfallen. Decizia este finală, spune un purtător de cuvânt al Deutsche Post. Noua fabrică StreetScooter ar trebui să fie ridicată într-o hală goală ce aparține unui furnizor automotive local. Poșta asamblează deja aceste transportoare în Aachen, dar datorită cererii tot mai mari, noua locație va începe producția deja de anul viitor. Directorul Jürgen Gerdes de la Deutsche Post a anunțat că volumele de producție vor ajunge atunci la 30.000.

Poșta Germană este printre cei mai proeminenți producători de transportoare electrice, odată cu lansarea StreetScooter. Firma a fost fondată în 2010 ca și companie de start-up dintr-o echipă formată la Universitatea RWTH din Aachen. Vehiculul utilitar a fost prezentat în 2012. În decembrie 2014 Deutsche Post și-a asigurat toate acțiunile de la StreetScooter GmbH, iar gama de modele a fost extinsă.

Fix 3000 de transportoare rulează în prezent pentru Deutsche Post. Pe termen mediu concernul vrea să înlocuiască întreaga flotă pentru scrisori și colete, de fix 50.000 de vehicule, prin vehicule electrice. StreetScooter vrea să vândă de asemenea și către clienți în afara concernului.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Post-baut-neues-E-Scooter-Werk-in-Dueren-article20054776.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 14