POSTA GERMANA SE EXTINDE PENTRU LIVRARI NON STOP

RTXZUT3

Poșta germană vizează comerțul electronic din străinătate
Comerțul online la nivel mondial este într-o continuă creștere. Iar Poșta Germană vrea și ea să câștige de pe urma ei. În Germania compani se vede deja ca număr unu. Prin urmare, punctul de vedere merge acum dincolo de granițele țării. Răbdarea necesară vrea să fie cultivată de către grup.

Poșta germană vrea să câștige puternic din străinătate, unde comerțul electronic este în plină expansiune. Poșta germană vrea să dezvolte centre logistice pentru a ajunge lider mondial. În Germania compania se consideră deja a fi numărul unu, a declarat CEO-ul Frank Appel pentru revista de afaceri Euro am Sonntag.

Compania dorește să își extindă prezența în alte țări europene, pas cu pas. De asemenea, compania cunoaște faptul că va trebui să aibe multp răbdare, iar Appel a afirmat că accentul se pune în mod clar pe creștere organică. Cu toate acestea, achizițiile mai mici sunt de asemenea posibile, ca să completeze profilul de competență al companiei. Cu toate acestea, Poșta poate crește de asemenea pe cont propriu.

La începutul lunii aprilie reprezentanți ai companiei au numit țările Benelux, Polonia, Republica Cehă și India ca principale țări care ar putea constitui obiective de expansiune. De asemenea, pe teritoriul Germaniei compania dorește extinderea serviciului de livrări pentru a putea livra colete în regim non-stop către destinatari.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Post-nimmt-E-Commerce-im-Ausland-ins-Visier-article12892041.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 86