Poșta Română a livrat peste 120.000 de colete cu ocazia Black Friday

Poșta Română a livrat peste 120.000 de colete cu ocazia Black Friday, în parteneriat cu eMag, de trei ori mai multe față de aceeași perioadă a anului precedent, informează, miercuri, compania.

În București, compania a livrat aproximativ 35.000 de produse.

“Este un semnal foarte bun, care ne arată creșterea interesului pentru serviciile Poștei Române în mediul urban. Am atins un vârf de livrări de 15.000 pe zi. În numai 6 zile, în jumătate din timpul dedicat campaniei, oficiile Poștei Române au livrat 98% dintre comenzile primite”, se menționează într-un comunicat al Poștei Române.

Potrivit sursei citate, directorul general al companiei, Elena Petrașcu, a apreciat faptul că “experiența anilor trecuți a ajutat la strângerea colaborării cu eMag, în beneficiul clienților”.

“În prezent avem de trei ori mai multe oficii PostCollect, în parteneriat cu Emag, comparativ cu anul trecut. Am reacționat firesc la o nevoie în creștere din partea clienților. Atât cantitativ, cât și calitativ, putem spune, în acest moment, că relația noastră cu eMag și clienții noștri este descrisă pe scurt prin calitate și profesionalism”, a subliniat Elena Petrașcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 77